Personvern A38 Arkitekter 

A38 Arkitekter samler inn og bruker personopplysninger. Målet er å gi deg overordnet informasjon om vår behandling av personopplysning er.

Om nettsiden

som publiseringsverktøy benytter vi Squarespace, å må følge deres tjenester. les mer om Squarespace her

Personopplysningene vi samler inn kan bli brukt til følgende formål:

  • Utvikling og optimalisering av vår nettside 
    Vi jobber stadig med forbedring av denne siden basert på informasjon fra deg og din bruk med hjelp av Squarespace sit integrerte brukerdata analyse, tjenester og cookies.

  • Forbedret Kundeservice 
    Informasjon du velger å dele med oss bruker vi for å effektiviser dere vår kundeservice ved oppfølging av henvendelser, levering av tjenester eller service.

  • Vurdere kandidater i forhold til ansettelser 
    Søknad du registrerer vil bli brukt til å vurdere deg i forhold til aktuelle stillinger. For dette formålet vil være basert på ditt samtykke

  • Forbedre vår kommunikasjon og kundeforhold
    E-post adressen du deler med oss på denne siden kan bli brukt til å sende deg informasjon eller oppdateringer I forhold til dine henvendelser..

Kategorier av personopplysninger som lagres 

  • Vi benytter cookies for å lagrer følgende personopplysninger om våre kunder på vår nettside. Dette innebærer opplysninger om hvordan enkelte kunder navigerer på siden. Dette er for å analysere brukeropplevelsen av våre slik at vi kan kan utvikle oss best mulig i markedet.  

Behandlingsansvarlig 

  • Hos oss må dere ta kontakt med daglig leder for behandling av personopplysninger.

 Deling av opplysninger med tredjeparter 

  • Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til tredjeparter, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

 Innhenting av personopplysninger 

  • Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å kunne gi våre besøkere av siden en best mulig kundeopplevelse og service. Etter Lov om elektronisk kommunikasjoner vi pålagt å informere våre besøkende om slik bruk. For mer informasjon om hvilke krav som stilles, vises det til Datatilsynets hjemmesider. 

Informasjonssikkerhet

  • Vi sikrer dine personopplysninger ved fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved signering av konfidensialitetsavtaler.

Rettigheter for den registrerte 

  • Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personvernforordningen. Du vil i den forbindelse kunne kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

  • Kontaktinformasjon
    Henvendelser om registrerte opplysninger, retting eller sletting, kan sendes skriftlig til: post@A38arkitekter.no

Hva er en cookie?

  • En cookie er en liten tekst-fil som lagres på din PC etter du har besøkt vårt nettsted. Denne lagres slik at vi kan holde orden på hva som skjer når du bruker nettstedet og for vi skal kunne gjenkjenne din PC. Den gir oss også en statistikk som kan bidra til at vi kan gjøre nettstedet bedre for våre brukere. En cookie-fil inneholder kun tekst.

Nettstedets bruk av cookies

  • Cookies er nødvendige for at nettstedet skal fungere slik du forventer. Cookies hjelper oss også med å holde oversikt over ditt besøk på nettstedet, slik at vi kan optimere og målrette hjemmesiden i forhold til dine behov og interesser. En cookie husker eksempelvis hva du har lagt i en handlekurv, om du tidligere har besøkt siden, om du er logget inn, samt hvilket språk og valuta du gjerne vil se på nettsiden. Vi bruker også cookies til å målrette relevante annonser til deg på andre nettsider. Overordnet benyttes cookies som en del av vår løsning for å vise innhold som er så relevant som mulig for deg. Om du ikke aksepterer vår bruk av cookies, men fortsatt ønsker å bruke nettstedet, kan du endre innstillingene i din nettleser.

Slik avviser eller sletter du dine cookies

  • Du kan alltid avvise cookies på din PC ved å endre innstillingene i din Internett-leser. Hvor du finner disse innstillingene avhenger av hvilken leser du benytter. Du skal imidlertid være oppmerksom på at en konsekvens av dette kan være at enkelte funksjoner og tjenester ikke vil fungere som du forventer.

  • Du kan velge hvilke annonsenettverk du ikke ønsker at skal dele dine persondata på tvers av andre slike nettverk ved å klikke her.

Sletting av cookies: 

  • Cookies som du tidligere har akseptert, kan når som helst slettes. Om du benytter en PC kan du vanligvis slette dine cookies ved å klikke på snarveistastene: CTRL + SHIFT + Delete. Dersom disse ikke fungerer, og/eller du benytter en MAC, må du først avklare hvilken Internett-leser du bruker og deretter klikke på den relevante linken under:

Om du benytter flere Internett-lesere, må du gjenta sletteoperasjonen for hver leser. Cookiedeklarasjonen oppdateres hver måned av Cookie Information. Hvis du har noen spørsmål knyttet til dette, kan du sende oss en mail til info@cookieinformation.com.

Har du spørsmål?
Kontakt oss for mer informasjon.

OBS! Denne siden er under konstruksjon å vil forekomme endringer snarest. Siden ble sist oppdatert den 21.06.19
- Daniel Kvålshagen